MISSION & VISION

for www.grandts.com
WHY I DO IT
Because I love to design

Min mission er at lave æstetisk design, der fungerer, og samtidig er nyskabende og ikke mindst æstetisk at se på for mine besøgende. En bedre brugeroplevelse opnås ved at navigationen  er ganske let at gå til. Og samtidig kan du som bruger finde tjenesteydelse, der bliver tilbudt. Det betyder, at du som f. eks som virksomhed

Er nødt til at overveje, hvad og hvor du ønsker at placere dine produkter. Og ikke mindst, hvordan man fremstiller dem på dine sider. Det er min mission, at du får det bedste ud af min hjemmeside uden at kompromittere kvaliteten af ​​mine sider. Tænk altid responsivt design ind i dine sider.

WHY I DO IT
Because I can..

Min vision er at lave design som er anderledes og ikke mindst æstetisk. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer ligger til grund for at brande mit domæne, hvad enten det som her er omkring design, eller kunne være produkt, service eller hvad det nu måtte være du ønsker at din nye hjemmeside skal udtrykke.

Ved at anvende den seneste teknologi inden for web design er jeg i stand til at levere min hjemmeside så det sikrer at det lever op til mit brand. Derfor har jeg valgt et CSM System hvor jeg kan opdatere i Real Time, mens jeg skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS.

ESQUISITE SITE & LAYOUT

onevideeo theme, design med drag and drop layout builder
Made with love
Mit design er altid lavet med kærlig hånd. Og ikke mindst for at give dig der besøger mit domæne en god oplevelse så vidt dette er mig muligt.
Bygget med WordPress
Siden du besøger er bygget med Wordpress CMS. Og Themet onevideo fra touchsize.com - meget af det jeg laver er i Adobe After Effects som Videoer.
Responsive
Sitet her er naturligvis responsive, hvilket gør det velegnet til brug på alle digitale platforme. Som f. eks - iPhone, iPad, Tablets, Android telefoner m.v

Keep It Simple Stupid

because I care about my site

Hold det simpelt. Godt webdesign behøver ikke at være besværligt og tungt. Med det rigtige tema er det en fornøjelse at få smukt design, der virker. Og samtidig er responsivt. Med temaer som denne (onevideo) Goodwin, Brooklyn, Igora eller Divison Themes er du allerede foran på point. Hvorfor genopfinde hjulet mere end én gang. Disse kategorier af temaer er let at arbejde med som bruger, og det er en god filosofi. De har begge en administrativ grænseflade, der er betydeligt lettere at gå til end de fleste andre professionelle temaer i markedet. Tag et kig på mine WordPress demo-sider.

0
DESIGN
0
AAE
0
PHOTOSHOP
0
INDESIGN