MY STORY SO FAR

Velkommen til lidt om domænet

Grandts er mere end blot en hjemmeside. Domænet anvender jeg ogå til at eksperimentere med et utal af teknologier der har med web udvikling at gøre. Det kan du se blandt andet under min portfolio. Du kan finde alt fra HTML5 til Flash, over jQuery, landingssider og en hel del andre teknologier. Jeg arbejder ligeledes med Adobe After Effects. På mit domæne anvender jeg Adobe After Effects til små korte video introer. Med et artistisk, kunstnerisk udtryk.

min historie i ord

WE DO THINGS WE WAY WE LOVE IT

Mit Navn er John Grandt og jeg er ejer af domænet www.grandts.comwww.danishbeers.dkwww.joomlashop.dk – samt www.job2you.dk - Oprindelig er jeg uddannet som Slagter i 1979 men har siden de første glade EDB dage haft en stor interesse i PC’ere og Teknologi generelt. Jeg startede i  95 med at lave Html design (og ja de sider var virkelig ugly på den tid) men de virkede dog. Jeg har jobbet i F.D.B nu Coop gennem mere end 20 år som Slagtermester, kødkonsulent med videre frem til 1999 hvorefter jeg blev kvalitetskontrollør hos en stor eksportør af okse, kalvekød frem til 2001.

mere om

JOHN GRANDT

Efter 2001 var jeg så heldig at få et job som marketings konsulent inden for Catering hvor jeg samtidig skulle udnytte det praktiske med teknologi som var i fuld fart frem. Jeg har gennem alle årene opbygget en viden om diverse teknologier både inden for IT og Web. Dermed har jeg en ret bred viden om IT og Web teknologier og jobber i dag som IT Supporter i det daglige hos speditions & Offshore virksomheden J. Lauritzen’s Koncernen.

0
WebViden
0
Wordpress
0
Design
0
AAE